free tracking

Despre uleiul de măsline

Posted by admin 30/07/2015 0 Comment(s) Ierbar,

Uleiul de măsline are o concentraţie ridicată de antioxidanţi şi vitamine, care au abilitatea naturală de a stimula reînnoirea celulelor alterate şi de a face pielea mai sănătoasă şi mai catifelată.
În acelaşi timp cu reconstrucţia pielii, uleiul de măsline reduce apariţia ridurilor, în timp ce încetineşte procesul de îmbătrânire celulară.
Printre alte uleiuri de plante, uleiul de măsline este cel mai bogat în acizi graşi Omega-3, renumiţi pentru proprietăţile lor anti-inflamatorii care protejează pielea şi ajută la calmarea iritaţiilor.
El protejează şi hrăneşte pielea agresată a feţei, în cazul în care aceasta a fost supraexpusă la soare, vânt sau temperaturi scăzute, sau ori de câte ori pare foarte uscată.
Uleiul de măsline este, de asemenea, benefic pentru păr, deoarece este bogat în vitaminele A şi E şi în polifenoli. El hrăneşte şi hidratează părul şi scalpul, ajută la repararea vărfurilor firelor de păr şi oferă strălucire şi elasticitate.
Integrat în uleiurile de masaj, el hidratează pielea uscată a mâinilor şi picioarelor.
Uleiul de măsline ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire prin protecţia antioxidantă faţă de efectele negatve ale radicalilor liberi.