free tracking

Termeni si Conditii

Termeni si Condiţii

Magazinul online www.stilnatural.ro se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor dumneavoastră conform Legii nr. 677/2001 pentru ‘protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date’ şi Legii nr. 506/2004 privind ‘prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice’.
Datele nu vor fi transmise către terţe persoane şi nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele necesare pentru efectuarea comenzilor şi transmiterea diverselor oferte ale magazinului online www.stilnatural.ro.

 

SC MSM Naturalis SRL, care deţine şi administrează site-ul www.stilnatural.ro, este înscrisă în ‘Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal’ sub nr. 36458.


Vă mulţumim pentru încredere.

 

Generalităţi
Utilizarea sub orice formă (vizitare sau comandare/cumpărare de produse) a acestui website implică acceptarea acestor Termeni si Condiţii
Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a website-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor
Societatea MSM Naturalis SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. 
Accesând pagina Termeni si Condiţii puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

Definiţii
Vânzător - societatea MSM Naturalis SRL (cu sediul social în Str. Luminoasă nr. 2, Sector 4, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr J40/1488/09.02.2015, CUI RO34079425,
Capital Social: 200 lei, IBAN: RO28INGB0000999904817524 - ING BANK - Sucursala Bucureşti), care deţine şi administrează acest website. 
Client - persoana fizică sau juridică ce efectuează o comandă şi achiziţionează produse
prin intermediul website-ului www.stilnatural.ro
Adresa web www.stilnatural.ro, proprietate a vânzătorului, va fi denumită generic stilnatural.ro.
Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător şi client, prin care clientul îşi exprimă intenţia de a cumpăra unul sau mai multe produse şi de a face plata acestora.
Contract - o comandă confirmată de către vânzător, prin care vânzătorul este de acord să vândă şi să livreze produsul/produsele din comandă şi clientul este de acord să primească şi să facă plata acestora (reprezintă contractul la distanţă încheiat între vânzător şi client, fără prezenţa fizică simultană a celor doi).
Conţinut - fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii ce se găsesc pe stilnatural.ro.

 

Drepturi de autor
Întregul conţinut al stilnatural.ro este proprietatea vânzătorului şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările aduse ulterior).
Folosirea fără acordul vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea stilnatural.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau website-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.
Fotografiile şi datele sunt folosite cu acordul furnizorului.

 

Plasarea şi acceptarea comenzii
Prin efectuarea unei comenzi pe stilnatural.ro clientul este de acord cu o formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul îşi derulează activitatea.
Notificarea transmisă prin e-mail de către vânzător clientului cu privire la primirea comenzii are rol de informare şi nu presupune acceptarea acesteia.
Contractul se consideră încheiat între vânzător şi client în momentul confirmării de către vânzător a acceptării comenzii transmise de client. O comandă neconfirmată nu va avea valoare contractuală între părţi.

 

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor
Datele personale introduse de către client vor fi folosite de vânzător numai în scopul declarat al acestui website.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru: trimiterea confirmării comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs, etc.; în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părţi.
Vânzătorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui website, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui website, fără acordul dumneavoastră explicit.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 (cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 272/2006 şi OUG nr. 13/2012) privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MSM Naturalis SRL are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: preluare şi livrare comenzi online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la info@stilnatural.ro.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Declinarea responsabilităţii
Conţinutul stilnatural.ro a fost alcătuit cu acordul reprezentanţilor mărcilor care se găsesc pe website. 
De aceea, vânzătorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia vânzătorului de către reprezentanţii fiecărei mărci.
Vânzătorul şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini, etc.
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, vânzătorul îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării design-ului de către producători, fără o notificare prealabilă.
Valoarea maximă a obligaţiilor vânzătorului faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de vânzător de la clientul respectiv.
Acest website vă este oferit "aşa cum este" şi, prin urmare, vânzătorul nu oferă nici un fel de garanţie, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel, cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terţe părţi, precum şi că accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruşi, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat, şi că orice sfat sau opinie obţinută prin intermediul acestui website vor fi corecte, de încredere. În consecinţă, vânzătorul nu face nici un fel de declaraţii şi nu îşi asumă nici un fel de garanţii cu privire la cele de mai sus.
Dacă decideţi să descărcaţi vreun material de pe acest website o faceţi pe propriul dumneavoastră risc.
De asemenea, precizăm că vor fi excluse de pe site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat.

 

Termene de livrare / Limitarea răspunderii pentru livrare
Termenul de livrare al produselor cumpărate de la vânzător se încadrează, în mod normal, între 1 şi 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii pe serverul gazdă al stilnatural.ro. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrarea produselor comandate în cazul în care comanda nu poate fi onorată din motive independente de acesta, cum ar fi: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte evenimente care implică forţa majoră, conform uzanţelor legii româneşti.
 Pentru oricare alte motive de întârziere vă oferim 20% reducere la următoarea comandă.

Valoarea taxei de transport şi modalitatea de calcul a acesteia sunt evidenţiate pe pagina Livrare şi Plată.

 

Returnarea produselor
În cazul în care există nemulţumiri faţă de produsele achiziţionate, Conform O.G. 130/2000 şi O.G. 34/2014, clientul are dreptul de a denunţa unilateral comanda, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, notificând în scris sau telefonic că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.
Legea mai prevede şi faptul că nu pot fi denunţate unilateral contractele de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produsului cât şi ale accesoriilor/consumabilelor ce îl însoţesc, cu etichetele intacte şi documentele originale care l-au însoţit (factură fiscală, instrucţiuni, etc.).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut şi expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplineşte condiţiile mai sus menţionate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conţin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut şi expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum şi cele care conţin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.
Conform legii, vânzătorul va înapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, dacă este cazul) în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de client.
Prin excepţie de la condiţiile de mai sus, doar în cazul în care produsele livrate nu sunt conforme specificaţiilor menţionate în comanda cumpărătorului sau prezintă vicii de fabricaţie în primele 24 ore de la recepţie, returnarea se poate face pe cheltuiala MSM Naturalis SRL (proprietara stilnatural.ro), clientul putând opta pentru înlocuirea produselor sau restituirea imediată a valorii lor. Se aplică regulile privind restituirea în starea originală a produselor, cu excepţia situaţiilor în care viciile de fabricaţie s-au constatat după desigilarea produselor.

 

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi
Drepturile clienţilor sunt foarte bine susţinute şi protejate de lege. Dar nişte drepturi obţinute cu multă birocraţie înlătură plăcerea achiziţionării unor produse care să aducă satisfacţie. Şi pentru că dorim să nu existe stres în relaţiile dintre noi, vă oferim posibilitatea de a face un retur într-un termen de 30 de zile de la data achiziţiei (dublul perioadei legale), indiferent de motivul care v-a condus la această decizie. Returul se poate finaliza foarte simplu, fără completarea unor formulare stufoase – este sufcient să ne informaţi la info@stilnatural.ro sau la tel. 0737.894.321.

 

 

Promoţii
Toate promoţiile se desfăşoară în limita stocului disponibil.

 

Taxe suplimentare
Vânzătorul nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului, aşa cum este el prezentat pe website, şi eventualele cheltuieli de expediţie şi/sau încasare.
Pentru orice taxă percepută în plus vă puteţi adresa imediat la info@stilnatural.ro sau la tel. 073.789.43.21.

 

Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul stilnatural.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează stilnatural.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a stilnatural.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

Litigii
Orice litigiu apărut între client şi vânzător va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu se reuşeşte stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată.

 

Vă mulţumim că aţi vizitat stilnatural.ro.

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi!