free tracking

Cum comand

Coşul de cumpărături
Selectaţi produsul dorit şi apăsaţi butonul “ADAUGA IN COS”.
Oricând doriţi puteţi accesa pagina coşului de cumpărături, unde puteţi vizualiza produsul ales sau puteţi actualiza cantitatea şi lista produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi. De asemenea, aveţi posibilitatea să renunţaţi la unul, mai multe sau toate produsele selectate sau să continuaţi navigarea prin pagina produselor, cu ajutorul opţiunii “CONTINUA CUMPARATURILE”.
Butonul “COMANDA” vă va îndruma paşii prin algoritmul de comandă.

 

Beneficiaţi de un cod promoţional?
După ce aţi introdus în coş toate produsele dorite, accesaţi pagina coşului de cumpărături, prin apăsarea butonului ‘VEZI COSUL’. Introduceţi codul de reducere şi sistemul va calcula imediat noua valoare a comenzii.

 

Opţiuni comandă
În cazul în care aveţi deja cont, va trebui să vă autentificaţi în zona “Client existent”.
Dacă nu, în zona “Client nou”, vă puteţi înregistra (urmând să aveţi un cont unic şi să vă autentificaţi cu parola personală ori de câte ori doriţi să faceţi cumpărături la stilnatural.ro) sau puteţi comanda fără cont.

Comanda fără cont
- se completează datele necesare livrării (datele de contact / metoda de livrare / metoda de plată)
- se plasează comanda
Veţi primi un mesaj de confirmare a primirii comenzii la adresa de e-mail furnizată.

Înregistrarea unui cont
- se completează datele cerute, necesare pentru înregistrarea contului, pentru facturare şi livrare; user-ul va fi adresa de e-mail şi trebuie aleasă o parolă, necesară ori de câte ori veţi reveni la stilnatural.ro
- se plasează comanda / contul este creat

Veţi primi un mesaj de confirmare a înregistrării noului cont la adresa de e-mail furnizată, urmat de un mesaj de confirmare a primirii comenzii.

 

Datorită unor setări speciale ale căsuţelor de e-mail, e posibil ca mesajele să fie redirecţionate automat în secţiunea Spam. Verificaţi cu atenţie.

Puteţi adăuga produse neautentificat, ca şi vizitator, sau, dacă aveţi cont, ca utilizator. De asemenea, vă puteţi înregistra oricând, nu doar cu ocazia lansării unei comenzi, un utilizator înregistrat beneficiind de acces la istoricul şi statusul comenzilor.

După introducerea datelor personale, puteţi alege ca produsele să fie livrate la adresa introdusă în formularul de înscriere sau la o altă adresă. Dacă sunteţi înregistrat puteţi regăsi adresele în contul dumneavoastră, pentru a câştiga timp cu ocazia următoarei comenzi.

 

Modalităţi de plată
Aveţi posibilitatea să alegeţi modalitatea preferată de plată:
- Ramburs – la primirea coletului
- Transfer Bancar – la realizarea comenzii.
Pentru Transfer Bancar veţi avea nevoie de următoarele informaţii (pe care le veţi găsi şi în mail-ul de confirmare):
- Cont bancar - IBAN: RO28INGB0000999904817524, deschis la ING Bank - Sucursala Bucureşti
- Denumire firmă: S.C. MSM Naturalis SRL, Str. Luminoasa nr. 2, sector 4, Bucuresti.

Puteţi beneficia de transport gratuit dacă valoarea comenzii dumneavoastră depăşeşte o limită care este detaliată în pagina Livrare şi Plată.

 

Returnarea produselor
În cazul în care există nemulţumiri faţă de produsele achiziţionate, Conform O.G. 130/2000 şi O.G. 34/2014, clientul are dreptul de a denunţa unilateral comanda, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, notificând în scris sau telefonic că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.
Legea mai prevede şi faptul că nu pot fi denunţate unilateral contractele de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produsului cât şi ale accesoriilor/consumabilelor ce îl însoţesc, cu etichetele intacte şi documentele originale care l-au însoţit (factură fiscală, instrucţiuni, etc.).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut şi expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplineşte condiţiile mai sus menţionate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conţin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut şi expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum şi cele care conţin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.
Conform legii, vânzătorul va înapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, dacă este cazul) în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de client.
Prin excepţie de la condiţiile de mai sus, doar în cazul în care produsele livrate nu sunt conforme specificaţiilor menţionate în comanda cumpărătorului sau prezintă vicii de fabricaţie în primele 24 ore de la recepţie, returnarea se poate face pe cheltuiala MSM Naturalis SRL (proprietara stilnatural.ro), clientul putând opta pentru înlocuirea produselor sau restituirea imediată a valorii lor. Regulile privind restituirea în starea originală a produselor se aplică, cu excepţia situaţiilor în care viciile de fabricaţie s-au constatat după desigilarea produselor.

 

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi
Drepturile clienţilor sunt foarte bine susţinute şi protejate de lege. Dar nişte drepturi obţinute cu multă birocraţie înlătură plăcerea achiziţionării unor produse care să aducă satisfacţie. Şi pentru că dorim să nu existe stres în relaţiile dintre noi, vă oferim posibilitatea de a face un retur într-un termen de 30 de zile de la data achiziţiei (dublul perioadei legale), indiferent de motivul care v-a condus la această decizie. Returul se poate finaliza foarte simplu, fără completarea unor formulare stufoase – este sufcient să ne informaţi la info@stilnatural.ro sau la tel. 0737.894.321.

 

Vă mulţumim că aţi vizitat stilnatural.ro.