free tracking

Despre Minoan Life

Minoan LifeWith the care of the Olive and the wisdom of Cretan Nature!
 

Firma fondată de Iris Vekraki şi Myrto Vekraki îşi desfăşoară activitatea în Grecia, în oraşul Heraklion din frumoasa insulă Creta.
Minoan Life, inspirată de proprietăţile benefice ale uleiului de măsline, de biodiversitatea insulei Creta şi de cultura civilizaţiei minoice, cea mai veche civilizaţie europeană, a creat propria linie de produse cosmetice naturale,
Olive Beauty MediCare. Această gamă completă de îngrijire a pielii este bazată doar pe ulei de măsline şi plante din bogata floră cretană.


Filozofia Minoan Life gravitează în jurul cercetării şi folosirii puterii plantelor originare din Creta, prin utilizarea unor tehnologii moderne şi certificate, respectând mediul înconjurător. Astfel, cosmeticele naturale oferite au un impact benefic maxim asupra îngrijirii frumuseţii corporale.


Minoan Life foloseşte plante care sunt cultivate atât în centre de cercetare specializate în producţia de extracte din ierburi, uleiuri esenţiale şi compuşi bioactivi de origine naturală, cât şi de agricultori locali, care aplică practici de cultivare prietenoase cu natura. Astfel, calitatea înaltă şi consistenţa ingredientelor active este asigurată şi monitorizată la fiecare etapă a procesului de fabricaţie. Centrele de cercetare sunt de asemenea echipate cu infrastructură analitică modernă şi monitorizează în mod constant calitatea plantelor, a ingredientelor active şi a produselor finite.

                 4000 years of Natural Beauty by the Cretan Olive Oil