free tracking

Despre Stil Natural

Bine ai venit!

Îţi mulţumesc pentru timpul acordat plimbării prin acest mic magazin virtual.

Vei putea descoperi cosmetice dezvoltate pe baza uleiului de măsline şi informaţii despre ingredientele naturale ce se regăsesc în acestea.

Povestea poate începe de la sentimentele de libertate, de linişte, de ‘acasă’ pe care mi le-a oferit Grecia cu ocazia fiecărei vizite. De la greci am învăţat să mă bucur de răcoarea unui frappe la malul mării, am învăţat să-mi încetinesc pulsul prea alert al cotidianului şi am înţeles că viaţa are nevoie şi de momente mai siga-siga.

Aromele şi gusturile bucătăriei greceşti mi-au întinerit simţurile cu ani buni. Acolo am descoperit un alt gust, o altă textură şi o altă aromă a uleiului de măsline. Şi, mai ales, l-am descoperit ‘ascuns’ în şamponul, în gelul de duş şi în laptele de corp din boutique-urile locale. La greci, rătăcindu-mă prin livezile de măslini, am atins din greşeală liniştea satelor şi am înţeles că bogăţia uleiului de măsline vine şi din caracterul deschis, ospitalier, vesel al localnicilor.

Am devenit dependent de cosmeticele pe bază de ulei de măsline şi mi-am dorit să le folosesc pe cele fabricate în zona în care măslinul se simte cel mai bine – în Creta. Femeile din civilizaţia minoică, cu peste 4000 de ani în urmă, foloseau uleiul de măsline în îngrijirea zilnică a pielii şi părului, pentru a le păstra frumuseţea şi tinereţea. Dieta cretană, având ca principal ingredient uleiul de măsline, este recunoscută ca fiind cea mai sănătoasă din lume şi cea care reprezintă secretul longevităţii populaţiei din insulă.

Cam aşa a apărut Stil Natural, din dorinţa şi bucuria de a-ţi prezenta o bucăţică din Grecia. Şi, în speranţa că te regăseşti în povestioara de mai sus, îţi ofer câteva delicate arome pentru a-ţi mângâia şi delecta simţurile până la vacanţa următoare...

Te aştept cu sfaturi, cu întrebări, cu opinii - despre produse, ingrediente, magazin, despre tine şi despre mine.

Te aştept cu drag, în stil natural,
Mihai

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi!