free tracking

Garantii

Garanţia calităţii

Produsele nu conţin conservanţi sau alte ingrediente (precum parabeni, uleiuri minerale, silicon sau SLS, SLES) susceptibile de a cauza reacţii nedorite ale pielii; sunt testate dermatologic pentru posibile reacţii adverse ale pielii şi nu sunt testate pe animale.
Cosmeticele sunt produse în Grecia şi calitatea lor este monitorizată şi testată la fiecare lot de producţie; ele au fost notificate la Uniunea Europeană şi Asociaţia Naţională de Medicină din Grecia.
Produsele sunt certificate ISO 9001: 2008 şi ISO 22000: 2005, atât pentru calitatea materiilor prime, cât şi pentru procesul de producţie.

 

Garanţia livrării

Dacă, din diverse motive, comanda ajunge la dumneavoastră deteriorată, vă schimbăm produsele sau vă returnăm banii. Vă rugăm să ne anunţaţi telefonic sau prin e-mail, pentru a putea lua măsurile ce se impun.

 

Garanţia livrării la timp

În cazul în care livrarea coletului întârzie nejustificat (a se vedea Termeni şi Condiţii – Termene de livrare) vă oferim 20% reducere la următoarea comandă.

 

Garanţia satisfacţiei (şi a returului) - 100% satisfacţie sau 100% banii înapoi

Drepturile clienţilor sunt foarte bine susţinute şi protejate de lege. Dar nişte drepturi obţinute cu multă birocraţie înlătură plăcerea achiziţionării unor produse care să aducă satisfacţie.
Şi pentru că dorim să nu existe stres în relaţiile dintre noi, vă oferim posibilitatea de a face un retur într-un termen de 30 de zile de la data achiziţiei (dublul perioadei legale), indiferent de motivul care v-a condus la această decizie.
Returul se poate finaliza foarte simplu, fără completarea unor formulare stufoase – este sufcient să ne informaţi la info@stilnatural.ro sau la tel. 0737.894.321.