free tracking

Livrare si Plata

Magazinul online stilnatural.ro funcţionează în regim NON STOP, plasarea comenzilor online nefiind condiţionată sub nici o formă. Operarea comenzilor şi pregătirea produselor pentru livrare se face de luni până vineri, intre orele 08:00 - 20:00.

 

Produsele se expediază după confirmarea telefonică sau prin e-mail a comenzii, printr-un serviciu de curierat rapid (pentru adresele aflate în aria de acoperire a firmelor de curierat - Fan Courier, Sameday, Urgent Cargus, etc.) sau prin serviciile oferite de Poşta Română. Plata se face în sistem ’ramburs’ (în momentul predării coletului către dumneavoastră de către curier) sau prin ’transfer bancar’ (la realizarea comenzii).


Livrarea produselor se face la adresa specificată în formularul de comandă - de aceea vă rugăm să completaţi cât mai corect respectivele date.

 

Termenul de livrare al produselor se încadrează, în mod normal, între 24 - 48 ore de la confirmarea telefonică a comenzii.

În cazuri speciale (condiţii meteo deosebite, starea proastă a drumurilor în zonă, calamităţi naturale, greve, etc.) sau pentru localităţile aflate în afara ariei de acoperire a firmelor de curierat această perioadă de timp poate fi mărită. Comenzile primite în zilele de sărbătoare vor fi pregătite pentru livrare în prima zi lucrătoare ce urmează confirmării comenzii.

 

Livrare este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 90 lei.

Pentru comenzile cu valoare sub 90 lei costul transportului este:
- 12 lei pentru livrarea în Bucureşti
- 17 lei pentru livrarea în restul ţării.

 

Preţul final plătit de către client este format din preţul produsului şi cheltuielile de livrare, acolo unde acestea se aplică.

Nu se percepe nici o altă taxă suplimentară.

 

În cazul în care unul dintre produsele dorite devine temporar indisponibil, vă vom informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice a comenzii.
În cazul în care constataţi că pachetul dumneavoastră a sosit avariat vă rugăm să menţionaţi acest lucru în documentele curierului şi să ne contactaţi în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.
Dacă a fost livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalaţi cât mai curând acest lucru, pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport generate de schimbarea produsului vor fi suportate de stilnatural.ro.

 

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi
Drepturile clienţilor sunt foarte bine susţinute şi protejate de lege. Dar nişte drepturi obţinute cu multă birocraţie înlătură plăcerea achiziţionării unor produse care să aducă satisfacţie. Şi pentru că dorim să nu existe stres în relaţiile dintre noi, vă oferim posibilitatea de a face un retur într-un termen de 30 de zile de la data achiziţiei (dublul perioadei legale), indiferent de motivul care v-a condus la această decizie. Returul se poate finaliza foarte simplu, fără completarea unor formulare stufoase – este sufcient să ne informaţi la info@stilnatural.ro sau la tel. 0737.894.321.

 

 

Vă mulţumim că aţi vizitat stilnatural.ro.

100% satisfacţie sau 100% banii înapoi!